Herhaalrecept aanvragen – Apotheek West Maas en Waal – Beneden-Leeuwen

Bij Apotheek West Maas enĀ  Waal bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. U kunt uw chronische medicatie of herhaalrecepten eenvoudig via MijnGezondheid.net of via de mail aanvragen.

Onze apotheek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 uur tot 17:30 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08:30 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 17:30 uur.

Buiten onze openingstijden kunt u met spoedrecepten terecht bij: Regioapotheek Rivierenland te Tiel, 0900-6006666 (10 eurocent pm)


Bent u collega-zorgverlener en wilt u een recept doorsturen? Deze kunt u opsturen naar recepten_leeuwen@apotheekwestmaasenwaal.nl of apotheekwestmaasenwaal@zorgmail.nl. Wij maken geen gebruik meer van de fax.

Onbekende koppeling

Herhaalrecept aanvragen

Voor het aanvragen van herhaalmedicatie kunt u gebruik maken van MijnGezondheid.net. Dit is een platform waar u zich voor aanmeldt met uw DigiD en wat gekoppeld is aan uw medisch dossier van de apotheek. U kunt de gegevens ook overzetten op uw mobiel via de app MedGemak. Deze dient u eenmalig te koppelen met MijnGezondheid.net. Vervolgens kunt u via de website of via de app MedGemak uw chronische medicatie bestellen.

Heeft u nog een herhaalcode op het etiket van uw medicatie? Dan kunt u via de onderstaande link medicatie bestellen:

Direct medicatie bestellen